Blog

Novinky našej firmy

Inšpirácia na nádhernú vilu s travertínovou dlažbou vedľa vily Arnolda Schwarzenegerra

Hľadáte inšpiráciu nielen na exteriérovú dlažbu ale aj na návrh a vybavenie celej vily?

Čítať viac

Dlažba k bazénu – viac ako 50 realizovaných projektov

Prírodný kameň travertín, na ktorého predaj a realizáciu pokládok sa naša firma TRAVERT špecializuje je univerzálne použiteľný. Dá sa použiť aj ako dlažba aj ako obklad. Travertín je možné použiť aj v interiéri aj exteriéri. Dajú sa z neho realizovať taktiež nádherné nadčasové kúpeľne.

Čítať viac

Nový showroom Travertínu na Muchovom námestí v Bratislave

Otvorili sme pre vás nový Showroom Travertínu na Muchovom námestí 3,4 v Bratislave. Nájdete v ňom viac ako 250 druhov obkladov a dlažieb z prírodného kameňa travertín.

Čítať viac

Aká dlažba okolo bazéna je najlepšia a koľko stojí?

Nič nedokáže pokaziť letnú idylku viac ako nešťastný úraz. Popálené chodidlo, modrina či v najhoršom prípade zlomená noha či otras mozgu.  To sú najčastejšie úrazy, ktoré sa stávajú pri bazéne ak sa v jeho okolí zvolí nevhodný materiál, ktorý je šmykľavý, prípadne je tmavý a počas letných dní sa mimoriadne rozpáli.  Voda, ktoré je všade okolo bazéna, má na svedomí množstvo modrín, odrenín, či zlomenín. A nemusíte byť ani šantiacim dieťaťom. Stačí okamih – jeden neopatrný pohyb a nešťastie je na svete. Špeciálne vtedy, ak ste robili kompromisy pri výbere dlažby.

Čítať viac

Dlažby z prírodného kameňa travertín a prečo ich použiť na terasu

Dlažby z prírodného kameňa travertín sú zaujímavé svojou štruktúrou, nadčasovým designom ale i mnohými praktickými vlastnosťami. Sú takmer bezúdržbové, majú neobmedzenú životnosť a sú pochôdzne bosou nohou aj pri najvyšších teplotách. V našom článku nájdete ďalšie výhody travertínu a fotografie niektorých projektov našej firmy TRAVERT. Celkovo ich v časti referencie z travertínu nájdete viac ako 200. 

Čítať viac

Postupne dokončujeme nový Showroom Travertínu

Postupne ukončujeme nové práce na našom showroome na Muchovom námestí 3,4 v Bratislave.

Čítať viac

Svetelná reklama v našom showroome

Tento týždeň v našom novom showroome na Muchovom námestí v Bratislave inštalovali svetelnú reklamu. Už len pár detailov a showroom bude pripravaní a nájdete v ňom viac ako 100 druhov travertínu.

Čítať viac

Prírodný kameň má najlepší pomer hodnoty a ceny

Je prírodný kameň travertín lacný alebo drahý? Záleží od uhlu pohľadu, ktorý použijeme a či sa pozeráme len na cenu alebo na hodnotu, ktorú dostaneme. Ak sa pozrieme len na cenovku, tak určite patrí k tým drahším materiálom. Ak sa však pozrieme na pomer ceny a hodnoty, ktorú za ňu dostanete ide jednoznačne o jednu z najlepších investícii. 

Čítať viac

Tri spôsoby ako zvýšiť hodnotu svojho bývania pomocou travertínu

Či už chcete predať svoj dom za čo najvyššiu hodnotu alebo naopak zvýšiť hodnotu svojho bývania pre vlastný pocit, ponúkam vám tri jednoduché kroky, ktoré dodajú vášmu domu punc nadčasovosti a zvýšia jeho hodnotu

Čítať viac

Nová webstránka pre rok 2019

Po mesiacoch príprav sme v novembri 2018 publikovali novú webstránku našej spoločnosti. Nájdete na nej viac ako 200 nami zrealizovaných projektov, všetky výhody travertínu, fotografie nášho tímu ako aj nášho vybavenia a showroomu v Bratislave.

Čítať viac

Inšpirovať sa vo svete je prirodzené, najmä ak ide o bývanie

Poznáte to nafúkané „Svoje si nedáme a cudzie nechceme.“? Ak by sme to pritiahli za vlasy, tak by sme mali všetci stále bývať v dreveniciach s hlinenou podlahou a robiť na panskom. Moderný človek, ktorý chce bývať na úrovni, preto nad takou hlúposťou môže maximálne mávnuť rukou.

Čítať viac

Presťahovali sme sa na Muchovo námestie za Starý Most v Bratislave

Vážení klienti a záujemci o nádherný prírodný kameň TRAVERTÍN.

Čítať viac